Yesterday

Fin!

Äntligen

Nu är jag klar har äntligen läst ut Vittula! Den var bra:D


Läsa, sova,äta dag.

I dag vaknade klockan 12 i morse och sedan dess har jag läst vittula ätit och åkt bil till mamma. Och ja jag har bara ett kapitel kvar:D Men sen blir det till att plugga spanska har prov på onsdag. Så Bye ha det bra:D

Nu e det kul!

Hej hej nu är det inte lika ensamt:D massa folk här!

Lite ensamt

Hej hej. Nu ssitter jag här i vårt mörka vardagsrum och skriver. Gästerna pratar där nere i köket. De är Christinas sånggrupp. de är jätte duktiga sjunger 5 stämmigt och sådär. Jag själv har inte så kul har legat och läst vittula i pappas och Christinas säng. Är på sida 110 nu bara mer än hälften kavar nu. Det gäller och sträck läsa i morgon. För i kväll ska jag ju ut. Det var llängesen. Det är så kul hoppas att det går hos amanda för det hade strulat till sig lite:( Nu ska vi tydligen ät fläskfiel och potatis. Måste gå. puss. Vad ska ni göra då (ni som läser och som inte är så många) ?

I dag

I dag vaknade jag vid 11. Steg upp och åt frukost. Hade pratat med hanna om att gå på bio och med martina om att ha spa och öppna porerna. Men inget av det blir av. Men därimot ska jag och martina till amanda i kväll:D Det var lägne sen. Nu har jag dessutom tid att läsa Vittula. Läser den i skolan och den ska var utläst måndag och jag e på ´sida 60. Ja så nu ska jag läsa och städa lite. För i kväll så har vi gäster. Inte så kul gäster men jag ska ju till amanda så det gör inget. Felix ringde nyss<3 han e så jätte söt! Haha de ska till italien:D Det var de jag ungefär fick ut av samtalet. De bor i schweiz. Så vi träffar inte dem så ofta. Anders felixs pappa är en jätte duktig guittarist. Han jobbar i zurich på ett musik universitet och är proffesor. Ja så de hade inte kunat bo i sverige för här finns det inget som är tillräckligt vad ska man säga bra för honom. Han är för bra för sverige. Felix är nu 5 år och min lilla kusin. Leo hans bror är en väldigt härlig pojke han med. Hoppas ni orkade läsa  detta. puss hej!
image32image33

I går

Hej hej!
I går var det som sagt matlag. Ja hos Hampus denna gång. Vi åt någon slags kyklig och potatis i ungn. Det var mumsigt. Det är konstig hur en 17 årig pojke kan få i sig. Oskar åt VÄLDIG mycket. Hampus som har bestämt sig för att hålla formen åt inte lika mycket. Ja sen började vi titta på en skräkfilm. Den var riktigt äcklig. Jag kommer inte i håg vad den hette men jag jag klarade av den. Men det trodde inte Oskar och Hampus att jag skulle klara mem det gjorde jag! Yeeah! Vi åt citronkaka till efterätt. GOTT. 
 

Morgon Humör

Hej. Kom hem fårn skolan för ungefär en och en halv timme sen. Jag var sjukt trött. På träslöjden så gick allting fel. Jag bara hade otur hela tiden var jätte sur. Sur var jag också i morse då jag vaknade på fel sida. Förs hittade jag inte mitt insulin och skylede det på pappa:/ Mina fotton låg på bordet helt öppet och då sa jag att min foton kanske inte borde ligga där eftersom vi åt frukost och kunde spilla något på dem. Och så höll jag på hela morgonen. så jobbig jag var men nu är jag rätt lungn i sinnet. Ja nu ska jag spela gittar:D Bye!

Matfunderingar

Hejhej! I dag har vart en ganska sådär vanlig dag. Det hände inte så mycket förutom att jag var tvungen att sticka till Mormors Bageri och köpa en baguette för lunchen i skolan var inte så lockande. Ostgratinerad PowerKorv !!Allvarligt hur gott låter det? Sen när  inköpet var gjort så hade ja bara 10 minuter till mitt förfogande. Jag cyklade snabbt genom stan och direkt in i so salen med baguetten i högsta hugg! Tur att min lärare är så snäll:D
Nu är jag hos martina och ska äta här i kväll:D Räkor blir det mums!
Innan sa jag att jag var hungrig, och då praktiskt taget tryckte Martina i mig några mackor. Hon är knäpp :)
Denna snygga hittade vi på Google. Hej!
image30

Film

Ja har precis blivigt färrdig med en film jag hållt på med hur länge som hest:) de e väl mer som ett bildspel men de e fin fint i alla fall:D Nu måste jag gå och äta!

HejHej!

I dag lovade jag mig själv att jag ska skriva minst varge dag:D ja och här är mitt första innläg.
Har vart en helt okej dag. Inte så jobbiga lektioner och inte så trött som jag brukar faktist:) Musik i dag:) Vår "grupp" spelar vem kan segla^^ Ja det är de enda vår grupp kan åstadkomma. ja jag säger d å här vissa medlämar går mig på närverna:/ men annars är musik kul! Sen hade vi elvtid jag satt med maud själv i ett rum och övade do, does och did..Gick hem och åt gott mellanmål:) Christinans hembakade bröd och kalles färskost! MUMS
image27

Norwegian Wood (This Bird Has Flown)

Heej! Änu en dag av teknikveckan har passerat. Jag jobbar med vattenhjulet och det går ganska bra enligt mig. Efter skolan skack jag hem till pappa fastän jag är hos mamma och väntade på att martina skulle simma färdigt. Sen kom hon och vi satt och snackade en stund sen hämtsde vi leo. Och nu är jag här: Framför datorn. Har chattat med lite människor och tittat på beatles på youtube <3 Ja det finns en jätte fin låt som heter Norwegian wood (This bird has flown). Är uderbar! Här: Lägg märke till smilet när ringo kastar mössan:P Love it!

Teknikvecka^^

Hej hej . Idag började teknikveckan:/ Vi har fått en sak i varge grupp som vi ska jobba med och skriva 3 a 4 sidor om och så ska vi redovisa i tvärgrupper och sen får betyg på allt. Det är det ända teknik vi läser i 8..:/ och allt höbget parktiskt taget på att man hamnar i en bra grupp..så jag e lite negativ. FAST jag har hamnat ien bra grupp:) Hanna ooch lovisa de e go tjejer det! Haha så det kommet nog gå bra. Men men.
Nu är kära martina hemma igen! Trevligt trevlig!

Kultunatten:)

Hej Idag är jag riktigt trött! Var ju kulturnatten i går:) hade riktigt kul kom hem vid 2..ja så det är därfär jag är trött.
Först så gick jag in till "staden" och träffade Maja och Alice utnaför esprsohouse. Vi gick mest runt och cheka läget. Träffa många bekanta människor. Hela stan var vaken. Okej klockan hade ju inte hunit bli så mycket. ca 9.
Efter ett tag gick vi till vuxenskolan för att lyssna på pappas band Nema Problema. De spelar balkanmusik.
Men alice och maja hann inte se dem för dem var tvungna att vara hemma vi 10.
Så där stod jag ensam och övergiven. Trodde jag ja. 
Hanna och hannas kompis Johanna kom insmygande och sen upptäckte jag emil i ett hörn:P  Ja efter konserten så stog vi på gården och bara hängde ganska länge (jag lekte med emils cykel hm) . Sen ville Emil sticka hem då blev jag hanna och johanna ledsna så då gick vi och skulle kolla på tompa (hannas kusins pokvän) som skulle spela någonstans. Men de började aldrig spela så vi stack och köpte korv. Mums! SEn spatserade vi mäst runt och chekade lite saker.
Klockan började närma sig 12 så hanna och johanna blev tillsagada av farbror stefan att ge sig hem. Jag därimot förljde med stefan till pubben fär rästen av nema gäget väntade. Där satt vi ett bra tag och hadde roligt.

Hihhiii!                                                                                Hiiihiii!
image25image26


Länge sedan igen:/

image24

Hanna och Emil iiihhiii!

Det har hunnit hända mycket sen jag skrev sist. Jag har bland annat varit på Tjärö med Nema Problema ( pappas band) . Hur kul som hälst för bar och fruar och mannar var också med. Bland annat mina kära kusiner Hanna och Daniel. :D Efter en natt kom lilla pojken emil. Jag hanna och Emil badade i 12 gradit vatten! Hahah det var sjukt kul. Först doppade sig emil för att bevisa att han var mannen av oss^^  Sen Hanna och  till sist blev lilla jag i puttad. men jag doppade inte huvudet så när jag kom upp så skrek emil och hanna i kör doppa huvudet och strässade mig skjukt mycket. jag doppade huvudet och skyndademig upp. MEN stenar i vägen fasnade mellan två stycken så har skarpsår och blåmärken på ben och fötter. Ja när jag kom upp var det ända som sas:

- Aj!, jag blöder på foten! -Clara (jag)
- Shit! kolla hanna clara blöder! - emil
- amen det där är väl ingenting tänk på barnen i afrika. -hanna
- Aj -Clara
- oj shit vad du blöder gud  - emil
-  men hallå tänk...-hanna
- GUD hela foten är röd - Emil
- OJJ gud vad du blöder ! -hanna
-eh ja kom du på det nu?  -clara
- äh det var bara för att hon snacka om barnen i afrika och hanna det är inte kul. - emil

Ja jag tyckte i alla fall att det var lite komiskt...:P nu måste jag dra ha det så gött!

Hanna <33

image22

Födelsedags middag

Hej hej! Nu är det snart dags för födelsedags middag:) Räkpasta blir det mums! Och till efterrätt har mamma urlovat rulltårta. Mamma skvallrade också om att anders (mammas kille)  hade någon överaskning. Undrar vad han kan ha hittat på. Ha det så bra för det ska jag!

image18MUMS!

Skola och läxor igen

Hejhej! I dag har jag vart i skolan. Faktist trevlig. det var ju så klar kul att träffa martina igen:) Vi gick hem till mig efter skolan. Det är  en bra bit, tog kanske en halvtimme menmen. promenader är alltid trevligt. Martina lämnade sin lilla present till Sofia min lillasyster. Hon fyller tio år idag. Stora tjejen nu:P  Gav henne ett presentkort på panduro hobby. Själv gjort. Har ju inte kunnat köpa något efter som jag legat hemma och varit sjuk. Men jag tror hon blev glad.
Nu har jag klarat av nästa alla läxor har bara kvar att intervjua någon som var tonåring under 60-talet. Min mamma blir objektet. Jag hade velat leva på 60-talet! Jag tycker det hade ändå ganska snygga kläder( finns så klart undantag), killarna var snyggare (i alla fall på de bilder jag har sett) jag menar de klädde sig snyggare hade snyggar frisyrer och så såg det snällar ut. Det tycker jag om. OCH så hade The Beatles sin storhetstid! Fattar ni jag hade kunnat gått och sätt dem! De var en gån här i Lund faktist. Varför är jag inte född på 50-talet så jag kunde vara tonåring på 60- talet???

image25
Glömde säja att lp-skivor är helt undetbara!                       

Tin-Tin

Det är underbart att ha katt när man är sjuk och ensam hemma. Man sitter framför teven och har honom i känt då känner man sig inte lika ensam. Nej när jag är sjuk  hos pappa känner jag mig sjukt ensam så föredrar att vara sjuk hos mamma för det är här lilla tin tin bor. 
Han är 2 år och en vanlig bond ellet hus katt. Vi fick honnom när han var
12 månader och väldigt liten. Jag var väldigt glad då för jag hade önskat mig en katt i hela mitt liv. Andlednigen till att vi inte skaffat katt innan var att min pappa är allekgisk mot pälsdjur. Men sen skilldes mina föräldrar och då var du ju fritt fram. En rolig ska var att när vi skaffade oss denna lilla pälsboll trodde vi att det var en flicka så vi döpte honom till tess. När vi kom till vätrinären sa han "det är nog bäst att ni byter namn" och det gjorde vi. 

image19                          

Lunch och Beatles

image15
Nu har jag ätit en inte så härlig lunch, fiskpinnar och ris. Men men jag fick ju min tårt ranson i går 5 hela bitar fick jag i mig på en halvtimme om inte tårtan hade tagit slut så hade jag säkert kunnat få i mig en till. Innan Luchen hann jag sncka lite med martina på msn. Hon har läxor till mig:/ Kommer kanske hit :) Innan dess höll jag på med ett Beales kollage. Men min lilla dator är dum så om man vill ha den som skrivbordsunderlägg så blir den röd. Inte så kul jag la ju ner hela min skäl på den. :/  Hade tänkt visa den för er som läser ,vilket inte är många, men i alla fall nu får ni tyvärr inte se den. Eller jo kanske ska pröva. Det Gick!!! den e inte röd! :D

Hemma och sviker

Hej hej! Nu sitter jag hemma och är inte i skolan som jag lovade min käraste Martina.  Ja när jag vaknade i morse var jag helt förstörd..:/ Jag mådde ju ändå hyfsat i går men men i dag känns det skit. Mamma tyckte att det var bäst att jag stannade hemma så jag får vila upp mig. Menmen får hoppas att det blir  bättre under dagen så att jag kan gå i skolan i morgon. Jag och Martina skulle ju intervjua Jan. Vår gamla gymnastik lärare. Vi håller på med ett arbete om kommunalanställda och så. Men då får vi ta det en anna dag..:/ Ja ja HATA  att vara sjuk!!


Host och Tårta

Nu har jag tillgåång till dator ända till på torsdag:D Är hos mamma nu. Innan i dag firade vi sofias fördelsedag hos pappa. Jag , mamma ,Christina , Pappa och så Sofia själv så klart. Pappa och Christina träffar ju inte sofia på hennes födelse dag så fick ta det i dag i stället för på tisdag. Hon fick en ny mobil som om går omkring med var hon än går ,helt besatt. Fick inget av mig i dag väntar till på tisdag. Hann ju inte köpa till i dag pga förkylnig. Hela Lördagen tillbringade jag framför teven...med näsduken i högsta hug. Synd var det fick ställa in tjej middagen:( Vet inte om det blir någon slola i morgon får se hur jag känner mig i morgon. Ja när sofia öppnat alla presenter så åt vi först läcker kyckling med potatis och sallad och senare kom det bästa av allt mammas tårta. Den e underbar!:)
image9 image11    Tårta!!

RSS 2.0