Länge sedan!

Ja nu var det länge sen jag skrev men det beror på att jag är hos pappa och datorn här är paj. Just nu sitter jag vi pappas jobbedator som han så vänligt lånat ut. Nu har skolan börjat igen och det känns helt okej. En av andledningarna till det är nog det bra schemat:) Bra tider och en dålig lärare ut bytt! I morgon ska vi  på en fysik show. Börjar kvart i tio! Men problemet är att jag inte hittar dit men pappa skulle hjälpa mig så det ordnar nog sig. 
Nu ska jag läsa Harry Potter and the Camber of seckret(stavning) satsar på vg i engelska så får jobba lite på det.
Clara

THE BEATLES

image7

Bio med Alice

Ska på bio med Alice i kväll! Ska blir riktigt skoj. Första gången vi gör någotin utanför skolan:) Vi ska se Ciao Bella.
Ha en mysig kväll alla! För det har jag tänkt!
image5

    image6      

Trött!

När jag vaknade i morse var jag död jag var praktist taget död. Jag somna kring halv tre och väckarklocka ringde vid kvart över 9. Hm ja och klockan 10 skulle jag befinna mig hos sjukgymnasten. Jag cykla som en galning och sen var jag där. Viserligen en kvart för sent men ändå. Det var inte lika jobbigt som jag trodde att det skule bli:)
Ja man får skylla sig sj om man sitter vi datorn hela natten...


image4                                  
                         
   Jag cyklade till och med 4 km plus vägen dit och hem:)

50!

SOVER HOS MARTINA IKVÄLL. MYCKET KORV, I MÅNGA BETYDELSER. GODNATT TILL ALLA ER TRÖTTA SOM SKA SOVA NU EFTER A HARD DAY'S NIGHT. I LOVE THE BEATLES, HAHA.

image2

Tandställning

Hej! Idag var jag hos tandlläkaren:( Inte kul. Hon kom fram till att jag måste ha fast tandställnig i 2 år.. Fast jag måste vänta i ett och ett halft år innan jag kan få den. Ja min framtänndet är snea den ena gå över den andra.
När jag satt i väntrummet så såg jag ett papper på ansklagstavlan där det stod hur myckket det kostar för barn och vuxna och så vidare. Då kom jag och ränka på att det kostade ju inte för barn (tror jag) innnan vi fick borgligrgering.
Min besök på sjukhuset kostar också. Har diabets och går på kontroll typ 1 gån per två månader. Det kostar. det är sjukt tänk dom som har dibetes och inte har så mycket pengar... nej det är fel. sånt ska inte kosta..:/ det är redan dyrt att ha diabets och gå till tandläkaren..
Clara

Gamla människor

Gamla människor de säge alltid "Det var bättre förr i tiden". Då tänker ja så här: Vem är det som har byggt upp sammhället som vi har i dag? Jo, det är dem och så sitter de där och klagar på sammhället som de har byggt upp!
Nu får ni inte tro att jag inte tycker om gamla människor. Jag älskar min kära gamla farmor tyvärr den ända jag ha kvar. Och gamla människor kan vara roliga att prata med de har upplevt så mycket. Det är bara det att när de säger så där blir jag bara lite trött på dem, de tittar på en som om det vore äns fel.
I dag ska jag nog vara med kära Maja. Får se till att få ut henne kanske kan gå en sväng på stan fastän jag inte har några pengar..:P
//Claraimage1

6 år tillsammans

Hej hej! I dag firar jag och martina att vi känt varandra i 6 långa år! Vi ska och printa ut foton från de gångna åren. jaja måste gå nu så see you!

Välkommen till min nya blogg!

Har inte hunnit finna mig till rätta här men det kommet väl:)
Clara

RSS 2.0